For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

امکان کنترل رفتار دینامیکی نانوورق‌های کربنی در سازه‌ها

محققان دانشگاه کاشان در تحقیقاتی تئوری، به مدلسازی نانوورق‌های کربنی پرداختند که روی سطح آن‌ها یک پوشش نانومتری قرار دارد. در این طرح، امکان کنترل رفتار دینامیکی این نانوورق‌ها توسط عوامل مختلف، به منظور بهبود عملکرد آن‌ها در سازه‌های متفاوت بررسی شده است.

نانو‌ورق‌های کربنی در سیستم‌های هوشمند میکروالکترومکانیک و نانوالکترومکانیک کاربردهای فراوانی دارند. در این تحقیق تلاش شده تا با استفاده از لایه‌های حسگر و محرک در سطوح زیر و بالای نانوورق‌های کربنی، رفتار دینامیکی این نانو ورق‌ها تحت کنترل نیروی‌های دینامیکی اعمال شده قرار گیرد. به نظر می‌رسد وجود یک حسگر و محرک، در سطح آن‌ها سبب شود گستره‌ی کارایی این نانوورق‌ها افزایش یابد.

این تحقیقات حاصل تلاش‌های دکتر علی قربان پور آرانی- عضو هیأت علمی دانشگاه کاشان- و دکتر رضا کلاه چی و دکتر محمد شریف زارعی- فارغ التحصیلان این دانشگاه- است که نتایج آن در مجله‌ی Composite Structures (جلد 132، شماره 1، سال 2015، صفحات 506 تا 526) منتشر شده است.

منبع : http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0263822315004481

امکان کنترل رفتار دینامیکی نانوورق‌های کربنی در سازه‌ها | دکتر فاطمه داور

خطا

The website encountered an unexpected error. Please try again later.