For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

ه یاری خداوند متعال دانشگاه بوعلی سینا با همکاری انجمن شیمی ایران، شانزدهمین کنفرانس شیمی معدنی ایران را در روزهای چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه 5، 6 و 7 شهریور 1393 در محل دانشکده شیمی برگزار می کند. به همین منظور دبیرخانه کنفرانس از کلیه استادان، معلمان، دانشجویان، پژوهشگران و متخصصان دانشگاهی، مراکز پژوهشی و صنایع مختلف شیمیایی جهت شرکت در این گردهمایی علمی دعوت به عمل می آورد.

تحت نظارت وف ایرانی

صفحه اصلی محور های کنفرانس راهنمای ثبت نام راهنمای تنظیم و ارسال مقاله هزینه های کنفرانس حق ثبت نام انجمن شیمی ایران هزینه شرکت در کنفرانس هزینه اسکان کارگاه های آموزشی معرفی دبیر کنفرانس تاریخ | Dr. Fatemeh Davar

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.

تحت نظارت وف ایرانی